perjantai 17. tammikuuta 2014

Keskellä talvea


Pakko se on kai uskoa, että talvi tuli sittenkin. Vaikka eihän lunta ole kuin muutama sentti eikä tarvita kuin muutama päivä plussaa, niin poissa on. Mutta sen verran kirpakat ovat pakkaset, että onneksi lunta satoi  edes vähän alle. Jouluruusu ei jaksanut avata nuppujaan, mutta sinnikkäästi se sieltä lumen keskeltä jaksaa kurkistaa. Liekö sitten raukka jäätynyt pystyyn... 



Kissakin on pysynyt sisällä ilonamme. Mitä nyt välillä käy talon kiertämässä seuraavalle ovelle sisään naukumaan.. Pyöristynytkin on.


Oli lunta tai ei, tein tänään kevään ensimmäisen siementilauksen. Piti tilata vain jättiverbenan siemeniä Impectasta aikaista kylvöä varten, tai no ehkä jotain pientä sen lisäksi. Tilava ostoskori noissa nettikaupoissa ;-) Mukaan tuli nimittäin kokonainen kasvihuoneen kastelujärjestelmä, ja mm. kerrannaisia Pirouette-petunoita, pallomataraa, Spanish Eyes -orvokkeja ja Vampire-chilejä.  Nyt sitten vaan odotellaan, että pääsee kylvöhommiin. 


2 kommenttia:

  1. Ihana kisu <3 Meidän kateilla on havaittu sama ilmiö - pyöristyvät, kun ei pakkasella niin kiinnosta tuo ulkona juoksentelu :)

    VastaaPoista